Udgivet den Skriv en kommentar

Lidt om Kjeldsens Forbindelser

                                                                                                                                                         CVR – 37171751 (hobbyvirksomhed)

Dronningensgade 17 – stuen, 8900 Randers C

                                                                                                                                                                                                                        brian_kjeldsensforbindelser.dk

 

Proto_baffel2Jeg har bygget højttalere og samlet forstærkere på hobbyplan siden teenage årene. Jeg har ofte gemt gamle forstærker, for at bruge delene derfra. Det er lidt svært at købe et forstærkermodul til 1.000 kr, og så bruge 1.000 kr også på et flot kabinet. Med lidt aluprofiler og aluminiumsplade, kan man dog selv komme langt for et par hundrede kroner. I kan kigge på mine egne projekter for lidt inspiration.

Jeg fifler lidt med tanken om at levere forborede bagplader og aluprofiler så vi kan få lavet et nydeligt kabinet, for relativt få penge. Så langt er jeg dog ikke helt kommet, at jeg har noget i shoppen endnu.

Stik skal der dog til, og når jeg køber store mængder i Kina er de også billige. Jeg kan dog ikke bruge 100 stik ad gange, så jeg sælger “resterne” her på siden.

Klasse D forstærkere er jeg også facineret af. Det startede med Tact Millenium MkII, som jeg hørte en del i gamle dage, da jeg var hifi sælger. Jeg har købt en del fra både Kina, Italien og Danmark. De helt billige moduler fra Kina, vil jeg ikke være bekendt at sælge, men de nye moduler jeg har fået hjem fra Italien, er i ganske god kvalitet, og derfor har jeg taget en enkelt model hjem til shoppen (skriv hvis du er interesseret i andre forstærkerløsninger fra Audiopower).

Der kan betales via Paypal og bankoverførsel/SWIPP/Mobilepay.

Paypal er en sikker betalingsgateway med køberbeskyttelse. Flere gængse kreditkort kan anvendes via Paypal, dog ikke dankort.

Forsendelse: Jeg er modstander af overemballering. Jeg køber derfor kun uden overflødig emballage, og sender forsvarligt i mindste boblekuvert muligt når der købes stik. Forstærkermoduler sendes forsvarligt i bølgepapkasser. Jeg anvender Post Danmarks brevforsendelser til alle stik. Hvis du ønsker store partier finder vi ud dette, send blot en mail. Forstærkermoduler sendes jeg ikke med Post Danmark, men gerne SWIPP eller GLS.

Klik dig ind på shoppen i toppen, og se om noget kan friste.

Du kan også blot skrive en mail på brian@kjeldsensforbindelser.dk

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *